Cautare

4452 de rezultate pentru "zepa mircea" (6.48 secunde)
Presedintele organizatiei PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat, joi, ca nu-l intereseaza discutiile purtate de cei din conducerea partidului referitoare la o eventuala masura impotriva presedintelui Senatului, Mircea Geoana, dupa ce acesta a dat explicatii publice cu privire la vizita sa la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, inaintea alegerilor prezidentiale.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Brasov, ca fostul lider social-democrat Mircea Geoana "a ratat o sansa uriasa sa taca", ca in ochii lui acesta s-a descalificat definitiv si nu a exclus posibilitatea ca Geoana sa fie schimbat de la conducerea Senatului.
Pe de alta parte, pedelistii sustin ca anularea protocolului dintre PSD si PC ii va crea probleme lui Mircea Geoana, care a fost propulsat la sefia Senatului de o alianta juridica, nu de un singur partid, PSD. ... Ori, Mircea Geoana a fost numit de grupul PSD+PC.
Geoana poate ajunge la Cotroceni pentru cinci ani daca este suspendat Basescu Varianta suspendarii pana in 2012 a presedintelui Traian Basescu ar fi cea mai probabila sa il aduca pe Mircea Geoana in functia de sef al statului pentru un mandat de cinci ani, sustine, intr-o postare pe blog, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
Mircea Geoana: ... Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, joi seara, postul public de televiziune, ca ‘ambitia sa‘ nu este aceea de a fi presedinte interimar al tarii, in ipoteza unei suspendari din functie a actualului sef al statului, Traian Basescu.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva". Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva".
Si nu doar acele institute sociologice pentru care presedinte in 2004 a devenit Adrian Nastase, iar in 2009 Mircea Geoana.
Mircea Geoana:
Sunt convins ca toti cei din partea buna a baricadei putem sa lucram impreuna Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, cu referire la expirarea perioadei de suspendare din partid ai lui Mircea Geoana, ca este convins ca toti cei din "partea buna a baricadei" pot lucra impreuna.
Pentru a-si apara patronul, Dinescu sare la gatul lui Crin Antonescu Propunerea lui Crin Antonescu ca Dinu Patriciu sa paraseasca partidul liberal l-a suparat pe Mircea Dinescu, angajatul lui Patriciu la revista Catavencii. Intr-un interviu publicat intr-un cotidian central Mircea Dinescu spune ca liderul PNL traieste intr-o eroare.
Din pacate, pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, PSD nu a mai sustinut peste tot in tara campania in ritmul necesar, iar gafa comisa de Mircea Geoana, anuntat de Nastase ca potential prim-ministru, de a face o declaratie publica conform careia, pentru turul al doilea, "nu ne intereseaza voturile PRM", a determinat reactia prompta a acestui partid.
Mircea Geoana, din victima atacator.
Voi folosi caricaturile cu Geoana la darts Senatorul Miron Mitrea, coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile locale din Capitala, a cumparat, sambata, la Consiliul National, doua caricaturi cu Mircea Geoana, pe care a spus ca le va folosi pentru a juca darts cand este nervos, informeaza Mediafax.
Masurile anticriza luate saptamana aceasta de oficialii Uniunii Europene sunt benefice si erau necesare, insa nu rezolva problemele de baza, ci doar le amana, este de parere noul prim-vicepresedinte al Partidului Ecologist Roman (PER), Mircea Cosea.
Mitrea a povestit ca senatorii Puterii stiau de o saptamana despre schimbarea lui Mircea Geoana.
Mitrea crede ca excluderea lui Geoana din PSD este "pe drum", fiind doar o formalitate Senatorul PSD Miron Mitrea este de parere ca cea mai probabila decizie care se va lua in urma refuzului lui Mircea Geoana de a respecta decizia partidului privind sefia Senatului va fi excluderea acestuia din randul social-democratilor.
Ponta cere excluderea lui Geoana din PSD, Iliescu il sustine pe Geoana Victor Ponta a cerut Comisiei de etica excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
"Voi demisiona daca nu se aplica decizia din BPN in privinta lui Geoana" Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, la emisiunea "Ultimul Cuvant" difuzata de B1 TV, ca presedintele Senatului, Mircea Geoana, nu mai are sprijin politic din partea USL, dar si ca nu poate accepta ca o decizie luata in Biroul Permanent National al PSD sa nu fie aplicata.
Mircea Geoana nu este un bun reprezenant al PSD in acest moment Pe surse.ro: ... Inlocuirea vine in urma unei nemultumiri Decizia PSD de inlocuire a presedintelui Senatului Mircea Geoana vine in urma unei nemultumiri, si nu a vizitei facute de Geoana in America.
Geoana ne-a demonstrat, din nou, ca nu ne putem baza pe el Liderul PSD Adrian Nastase sustine, pe blog, ca Mircea Geoana le-a demonstrat social-democratilor ca nu se pot baza pe el. "Nimeni nu i-a contestat calitatile de bun diplomat lui Mircea Geoana.
google-analytics.com